KOCAELİ / İZMİT - 30 Ağustos İlkokulu

30 Ağustos İlkokulu

Ayazma Mah. 17 Ağustos Bulvarı No129 İZMİT
Vizyon
İstiyoruz ki…. 30 AĞUSTOS İLKOKULU; Sevgi ve hoşgörü ile yoğrulmuş, evrensel ve toplumsal değerlere saygılı, bilgi çağının gerekliliklerini bünyesinde taşıyan, özgür düşünceye sahip, sorgulayan, bireysel yeteneklerini keşfetmiş gençler yetiştirmek amacıyla çağdaş ve katılımcı eğitim sunan; Bütün bireyleri ile mükemmelliği hedef alan, Okul, aile, çevre işbirliğinin en üst düzeyde olduğu, Velilerin, öğrencilerine eğitim ve öğretim noktasında her türlü fırsatın verildiğini bildiği, Fiziki ve teknolojik imkanların en üst düzeyde olduğu, Çalışanların ve öğrencilerin fikirlerini özgürce sunabildiği, bu okulda olmaktan memnun olduğu, Gerek öğretim alanında gerekse sosyal ve kültürel faaliyetlerde başarılara imza atmayı hedefleyen bir okul olsun. “BU OKULDA HAYAT OLSUN.”
Misyon
Bizler; Türk Milli Eğitiminin Amaçları, toplum ve ülkenin istek ve ihtiyaçları doğrultusunda: Tüm kaynakları ve teknolojiyi eğitimde en üst düzeyde kullanarak ve sürekli gelişmeyi sağlayarak, Sevgi ve hoşgörüyü temel ilke edinip, Evrensel ve toplumsal değerlere saygılı, ileriyi görebilen, özgürce düşünme yeteneğine sahip, araştırmacı, üretken ve kendine güvenen Soru soran ve çözümün bir parçası olan, kendisi ile barışık, öğrenme yöntemlerini bilen, vatan ve millet sevgisi ile yoğrulmuş bireyler için varız.
08:40-14.30
Şehir merkezinden özel halk otobüsleri ( HAT 82 ) ile ulaşım sağlanır.
İl ve ilçe merkezine uzaklık yaklaşık 7 km.